Hurtige Skolerugbrød fra Amo
Står du lige og mangler en omgang rugbrød til næstedag. Og har du en pakke af Amo´s mørkt rugbrød.
Ja så er det nemt og hurtigt at lave en omgang skolerugbrød.
Antal: 36 stk.
Ingredienser:
1 pk Amo Mørkt rugbrød færdig blanding
200 g Hvedemel
25 g gær
8-8,5 dl Vand
Fremgangsmåde:
1. Kom alle ingredienser i en røremaskine og lad det blande godt.
2. Del dejen op i 6 lige store dele og rul dem ud til stænder der er ca 25 cm lange
3. Skær stængerne i 6 lige store dele
4. Dyp brødet i vand og rul en i den ønskede toping eks Birkes, sesamfrø, rugflager ol.
5. Lad det hæve i 30 - 40 min Husk at forvarme ovnen til 200 grader ( 180 grader varmluft )
6. Snit brødet inden du sætter det ind.
7. Bag brødene i ca 30-40 min
Køl af og du har fantastiske skolerugbrød.