Rusinbrød i Bagemaskinen
 Antal: Ca. 780 gram.
 
 Ingredienser:
 250 dl. Vand
 230 Gram Hvedemel
 1 spsk. Olie 
 2 spsk. Sukker
 1 tsk. salt
 80 Gram Rosisner
 20 gram gær
 
 Pynt:
 1 stk. æg 
 100 gram sukker
 50 gram Hakkede hasselnødder
 
 Bageprogram:
 Normal - Basic ol.
 
 Bruning:
 Stilles på Mørk
 
 Fremgangsmåde:
 1. Kom først vand i maskinen
 
 2. Kom så mel i bagemaskinen
 
 3. Indtast så program og indstil bruningsgraden.
 
 4. Bag brødet, når det er færdigt tages det straks ud af bagemaskinen.
 
 Tips:
Sukker og nødder: 
 
 Når 2/3 dele af bagetiden kan man tage pensle toppen af brødet med æg og forsigtigt drysse sukker og hakket hasselnødder over brødet. 
		
							
	Adsense
						
		

