Pulled Pork Burger - The Klint Edition
![](http://www.xn--nstholdt-j0a.dk/images/00000012.jpg)
![](http://www.xn--nstholdt-j0a.dk/images/00000005.jpg)
![](http://www.xn--nstholdt-j0a.dk/images/00000009.jpg)
Pulled Pork Burger The Klint Edition
Ingredienser:
1,6 kg Nakke filet
100 g Klints Barbeque BBQ til marinering af Nakke Filén
300 g Klints Barbeque BBQ til at blande i den færdige Pulled Pork ( mindre kan også gøre den hvis man ikke ønsker det så stærkt.
Selvfølgelig gode Store maxi brugerboller og en hjemmelavet Coleslaw salat
Fremgangsmåde:
1. tag nakke filén og som den i en pose efter at du har gnedet den ind i 100 g Klints Barbeque BBQ
2. efter en nat i køleskabet tages nakke filetten ud og kommes i en ovn fast bradpande inkl væden fra posen.
3. tænd ovnen op 100 grader og sæt nakke filetten ind med staniol over i 8 - 10 timer
4. efter end langtidsstegning i ovnen tages din Pulled pork ud og rives fra hinanden inden Klints Barbeque BBQ hældes over det hele. og wupti klar til servering.
Adsense